Samenwerking met Sociaal Fonds Bakkersbedrijf

29 mrt 2018
We zijn verheugd te kunnen melden dat de intentie uitdrukkelijk is uitgesproken om via het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf hun leden een intake Bedrijfsfysiotherapie aan te bieden.

In gesprek

Sinds begin dit jaar is het bestuur van de NVBF in gesprek met de organisatie Veilig en Gezond in het Bakkersbedrijf. Veilig en Gezond in het Bakkersbedrijf coƶrdineert de projecten van het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf op het gebied van arbeidsomstandigheden en duurzame inzetbaarheid.

Wil jij meedenken?

Via deze organisatie worden allerlei tools, informatie, trainingen en begeleiding aangeboden om de industriƫle en ambachtelijke MKB bakker te ondersteunen in veilig en gezond werken( zie http://www.veiligengezond.com/gezond-werken).

We zijn verheugd te kunnen melden dat de intentie uitdrukkelijk is uitgesproken om via het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf de leden een intake Bedrijfsfysiotherapie aan te bieden. De volgende stap is deze intake vorm te geven en voor te stellen aan het fonds.

In navolging van het IZZ project is dit de volgende organisatie die ervan overtuigd is dat wij de juiste kennis en vaardigheden bezitten om deze branche te ondersteunen in het voorkomen en oplossen van vraagstukken met betrekking tot fysieke belasting. We zitten nog aan het begin van het traject maar willen wel snel vervolgstappen te zetten. We vragen dan ook of er leden zijn die op korte termijn (komende week/14 dagen) willen meedenken over de inhoud van deze intake. Wil je meer informatie en/of ben je bereid mee te denken neem dan z.s.m. contact op met Maurice Arets via info@arets-ergonomie.nl

Trefwoorden: