Waarde van werk

1 feb 2019
Vanaf 2013 bundelt Achmea in ‘de Kamer’ de krachten van grootzakelijke bestuurders met als doel samen vooruit kijken naar zakelijk Nederland.

Waarde van werk

Ieder jaar met een ander thema. In 2018 was het thema Waarde van werk. ‘We zien het belang en de invulling van arbeid fundamenteel veranderen en de rol van de mens daarin ook. In de Kamerbijeenkomsten die we organiseerden, werden door de deelnemers interessante perspectieven geschetst. Dit leidde tot verrassende inzichten die we graag delen.’

Op 16 januari heeft onze voorzitter, Yvonne de Leeuw-van Zaanen samen met Marcel Sturkenboom, directeur KNGF, het boek ‘Waarde van werk’ in ontvangst mogen nemen van de sectormanager zorg van Achmea, Marieke Oosterhof. Een bijzondere kennismaking omdat Marieke, opgeleid als bewegingswetenschapper in de richting arbeid heel goed begrijpt wat het werk van de bedrijfsfysiotherapeut inhoudt. Een goed contact is gelegd en gekeken zal worden of onze dienstverlening onder de aandacht kan worden gebracht bij aangesloten werkgevers.

Trefwoorden: