Dringende oproep voor bestuurskandidaten voor de NVBF!

13 jun 2019
Wil jij bijdragen aan de NVBF én de richting van de arbeids- en de bedrijfsfysiotherapie? Wij zijn op zoek naar jou! De termijn van Michel Regoor loopt eind 2019 af, dus is er behoefte aan een nieuw bestuurslid. Bovendien dient het bestuur uit minimaal 3 bestuursleden te bestaan en benadrukken wij de urgentie.

Lees hieronder wat deelnemen aan het bestuur de huidige bestuursleden brengt:

Michel Regoor penningmeester (ad interim) en portefeuille PR & Communicatie

Het is heel leuk om bij te dragen aan de strategie van de NVBF, vooral omdat wij als vereniging een unieke positie binnen de fysiotherapie hebben. Als bestuurslid zit je dicht bij het vuur, dat brengt kennis en invloed met zich mee.

Yvonne de Leeuw- van Zaanen, voorzitter en portefeuille Wetenschap & scholing

Als bestuurslid van de NVBF krijg je nog beter zicht op de krachtenvelden rondom de arbo-curatieve samenwerking en krijg je de gelegenheid om belangrijke partijen aan onze beroepsgroep te binden. Denk bijvoorbeeld aan NVAB, SZW, TNO, IZZ, Bakkersbranche, (specialisten)fysiotherapie en internationale samenwerking (IFPTOHE). Deelnemen aan het bestuur brengt mij veel inspiratie en energie doordat ik mijn kwaliteiten en interesses in kan zetten voor een gemeenschappelijk doel samen met een leuke en gemotiveerde groep collega’s. Dat mijn deelname aan het bestuur NVBF uiteindelijk tot vice-voorzitterschap van de IFPTOHE heeft geleid is wel een hele bijzondere kers op de taart!

Maurice Arets, secretaris

Door mijn rol als bestuurder binnen de NVBF zijn mijn toekomstige kansen en mogelijkheden voor onze beroepsgroep duidelijk geworden. Door de nieuwe contacten die je vanuit de vereniging legt met andere spelers binnen ons werkveld krijg je inzicht waar de arbo-curatieve markt zich naar toe aan het bewegen is en welke rol wij als bedrijfsfysiotherapeuten hierin kunnen verwerven. Een voorwaarde is wel dat we met meer personen uit onze relatief kleine vereniging actief aan de slag gaan om de kansen en mogelijkheden te verzilveren.

Trefwoorden: