15 maart 2021

IFPTOHE 2021 General Meeting

De IFPTOHE 2021 General Meeting heeft plaatsgevonden op maandag 15 maart 2021. Yvonne de Leeuw- van Zaanen was hierbij aanwezig.

Yvonne de Leeuw geeft een impressie:

"Op 15 maart werd de algemene vergadering van IFPTOHE online gehouden. De activiteiten van IFPTOHE vanaf de oprichting in 2019 te Geneve tot nu zijn besproken en toekomstige activiteiten. Voorafgaand aan de vergadering hebben de 23 leden (landen) gestemd over drie moties; de toetreding van Ghana Physiotherapy Association tot IFPTOHE, de verkiezing van Vasiliki Sakellari (Griekenland) tot bestuurslid en de wijziging van de naam naar International Federation of Physiotherapists Physical Therapists working in Occupational Health and Ergonomics (IFPOHE). Dit laatste is in lijn met de naamswijziging naar World Physiotherapy. Er is positief gestemd en we verwelkomen Ghana Physiotherapy Association als nieuw lid en Vassiliki Sakellari als nieuw bestuurslid. De naamsverandering vraagt nog het benodigde papierwerk maar wordt in gang gezet.

Nu de visie en missie is vastgesteld en de communicatie vorm heeft gekregen (logo, website, nieuwsbrieven, social media) zal voor de toekomst worden ingezet op internationale standaarden en opleiding & onderzoek.

Met dit hard werkende en inspirerende team heb ik er vertrouwen in."

Met vriendelijke groeten,
Yvonne de Leeuw, voorzitter NVBF

Vragen, ideeën of suggesties? Stuur een email naar voorzitter@nvbf.nl