zeilboot.jpg
19 mei 2022

NVBF lustrumreis mei 2022

Een lang weekend zeilen op de Waddenzee.

Tijdens deze reis ga je het roer in handen nemen en jezelf verrassen op het water met een fantastische belevenis. Buiswater, wind in de zeilen, inhoudelijke scholing, teamwork, zeehonden spotten, misschien droogvallen op het Wad en Wadlopen, gezellig samen eten drinken en vooral genieten.

Daarna schepen we in op de Passaat en de Aldebaran (www.zonnewind.nl) waar we uitleg krijgen over het reilen en zeilen aan boord van deze traditionele zeilklippers.

De volgende ochtend gaan de trossen los en varen we uit. We hebben buiten de uitdaging om te zeilen op oud Hollandse Klippers, ook een uitdagend beroepsinhoudelijk programma waarin het begrip belasting - belastbaarheid op diverse manieren zal terugkomen.

Het bestuur van de NVBF draagt bij in de kosten voor deze lustrumreis en het congres. De reis is voor SRBF Register voor Bedrijfsfysiotherapeuten geaccrediteerd voor 20 punten en voor KRF NL aantekeningenregister Arbeidsfysiotherapeut is een aanvraag ingediend. 

Na een lang weekend zeilen, na- en bijscholing en veel informele momenten, worden we zondag aan het eind van de middag weer aan land gebracht in Harlingen.

Datum  : Donderdag 19 mei tot zondag 22 mei 2022
Locatie  : Haven Harlingen/Waddenzee
Kosten   : € 395,- p.p

Er zijn nog enkele plekken vrij. Heb je interesse? Meld je dan aan via deze link
Deze reis is alleen voor leden van de NVBF.