human-factors.jpg
24 november 2022

Human Factors NL Jaarcongres 2022

24 - 25 november 2022 'Shaping horizons' in Woudschoten, Zeist

Het jaarcongres van Human Factors NL biedt een platform voor netwerk en kennisontwikkeling voor alle professionals en wetenschappers werkzaam in de discipline Human Factors & Ergonomie. Aan de hand van het congresthema 'Shaping Horizons' onderzoeken we dit jaar de vernieuwing langs de randen van het vakgebied. Hierbij leggen we nieuwe ontwikkelingen, in wetenschap en praktijk, steeds langs de huidige definitie Human Factors & Ergonomie en haar uitgangspunten: systeemaanpak, ontwerpgedreven en gericht op prestatie en welbevinden van de mens. Is de huidige definitie nog actueel? Waar liggen de grenzen van het vakgebied? Wat ontwikkelt zich aan de horizon?

Lees meer

Inschrijven is mogelijk tot en met 1 november. De vroegboekkorting geldt tot en met 15 september.

Leden van de NVBF hebben korting op de toegangsprijs.