nandi-van-den-boorn.jpg
28 februari 2024

Secretaris NVBF Nandi van den Boorn-Hollegien stelt zich voor

Op 28 februari 2024 is Nandi van den Boorn-Hollegien benoemd als secretaris van de NVBF.

Mijn naam is Nandi van den Boorn-Hollegien, 48 jaar, woonachtig te Roermond.

Ik ben sinds december 1999 fysiotherapeute en heb van 2003 tot 2005 de 2-jarige post-HBO opleiding Bedrijfsfysiotherapie gevolgd te Deventer. In 2008/2009 heb ik ook de specialisatie oedeemtherapie volgens Vodder behaald. Ondertussen ben ik mezelf aan het ontwikkelen als coach. De specialisatie die ik nu bijna klaar heb, is rouw en verlies.

Ik ben sinds november 2019 ZZP-er. Vanaf mei 2018 ben ik actief geworden in de Bedrijfsfysiotherapie. In de regio Limburg ervoer ik het als lastig om ertussen te komen bij een bedrijf als Bedrijfsfysiotherapeute. Als zelfstandige heb ik met een paar grote en wat kleine opdrachtgevers te maken (gehad).

Ik heb me aangemeld voor de functie als secretaris voor het bestuur van de NVBF omdat Maurice afgetreden is en hij mij attent maakte op deze vacature. Ik ben voorheen niet actief geweest binnen de vereniging, wel sinds het behalen van mijn diploma altijd lid geweest. Ik ben iemand die altijd weer iets wil leren en ontdekken. En zo zie ik de functie als bestuurslid binnen de NVBF: leren en ontdekken. Ik denk ook dat ik met een frisse blik zal kijken naar het reilen en zeilen van de vereniging, eventueel (kritische) vragen zal stellen. Gewoon omdat het nieuw voor mij is en dus niet vanzelfsprekend.

Ik hoop jullie gauw eens te mogen ontmoeten zodat we elkaar (beter) gaan leren kennen.