trui-hanssen-de-ruyver.1.jpg
28 februari 2024

Algemeen bestuurslid Trui Hanssens-De Ruyver stelt zich voor

Op 28 februari 2024 is Trui Hanssens-de Ruyver benoemd als algemeen bestuurslid NVBF.

Mijn naam is Trui Hanssens-De Ruyver, gehuwd, 2 kinderen met een gezinnetje, 2 kleinkinderen, nog een kleintje op komst.
Ik werk 43 jaar in een en dezelfde zorg-organisatie, ZorgSaam Zeeuws -Vlaanderen in het zuidwesten van Nederland.
De organisatie bestaat uit meerdere bedrijfsonderdelen: Zorg Thuis, Centra voor Wonen en Zorg, Acute-, Beschouwende- en Snijdende- Zorg, Medewerkers, Kwaliteit en Organisatie(MKO), Financien en Inkoop, Infrastructuur met ± 15 locaties in Zeeuws Vlaanderen.
Ik ageer sinds anderhalf jaar vanuit het team Werk en Gezondheid, onderdeel van MKO. Het team bestaat uit loopbaancoach, reintegratieadviseurs, arbocoordinator, vitaliteitsadviseur en bedrijfsfysiotherapeut.
Eerder behoorde ik tot de afdeling fysiotherapie werkend vanuit het ziekenhuis als fysiotherapeut en later als bedrijfsfysiotherapeut tot 2022 in combinatie met geriatriefysiotherapie.
Mijn motivatie om me kandidaat te stellen als bestuurslid voor de NVBF ligt in eerste instantie in het feit dat de tijd er rijp voor is. Mijn werksituatie laat me toe om naast een full time baan een engagement aan te gaan.
Mijn moto is samenwerken, kennis delen, bedrijfsfysiotherapie tot een hoger plan brengen. Vanuit Zeeuws Vlaanderen heb ik in de regio diverse samenwerkingsverbanden met op elk terrein uitdagingen die ik gezamenlijk met collega`s aanga. ZorgSaam heeft samenwerkingsverbanden met UZ Gent, en andere Zorginstellingen. Vanuit de bedrijfsfysiotherapie wil ik in deze organisaties een dienende rol ontwikkelen.
De NVBF heeft me van bij het begin inspiratie en creatieve impulsen gegeven om mijn missie als het ware in de regio mogelijk te maken.
Nu wil ik door mijn lidmaatschap aan het bestuur een bijdrage leveren uit dankbaarheid.
Naast ageren vanuit ervaring en autonoom werken als bedrijfsfysiotherapeut, denk ik een bijdrage te kunnen leveren vanuit een master opleiding geriatriefysiotherapie die ik in 2020 in Breda heb afgerond.
Ik kijk uit naar een energie volle match met allen die de bedrijfsfysiotherapie hoog in het vaandel hebben.